dijous, 13 d’octubre del 2011

Coca de Poma i Crema pastissera

Ummm bandes de coca de poma: un clàssic que sempre ve de gust.  I si a més porta crema : De-li-CiÓs, lleuger i senzill de fer :O) 

Ingredients:
Preparació:
El primer que cal és fer la crema pastissera. Filmarla bé i reservar.
Amb el curró extendre la pasta de full fins a obtenir el gruix desitjat (Jo l'ha faig força primeta) donant la forma que ens interessa: en bandes, quadrada, rodona, en porcions individuals, tartaleta ...
Farcir amb la crema pastissera deixant un marge de 2 centímetres al voltant. De manera que poguem doblegar i cobrir la crema (veure foto inferior) per evitar que vessi
Pintar amb ou batut.
Pelar les pomes i anar tallant a llàmines que col·loquem damunt la crema. Fins a cobrir-ho tot.
Posar alguns bocinets de mantega damunt la poma
Coure al forn preescalfat a 170ºC uns 20-25 o fins que la poma sigui dauradeta.
Pintar amb melmelada o melmelada dissolta ambun xic d'aigua al foc per a donar brillantor

4 comentaris:

  1. Un clàssic que m'encanta, dels més senzills i més bons que es poden fer. La combinació de poma i crema queda deliciosa!

    ResponElimina
  2. Que pinta más estupenda!!!
    Yo la hago sin crema.
    Con crema tiene que ser lo más :O)
    Lauri

    ResponElimina
  3. Mima, un clàssic boníssim!! I t'han quedat millors que les de pastisseria!!!
    Petons!

    ResponElimina
  4. Gemma: a mi també m'agrada moooolt. Dolç i lleuger alhora.

    Laura: gracias por las visitas. Eres un sol

    Mercè: jijiji aquests sempre surten bons, eh?

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí