divendres, 29 de març de 2013

Tant Simple i tant Monu: una mena de Cupcakes

Enguany per celebrar l'aniversari de la Juls vàrem preparar aquests "cupcakes" que venen a ser com allò de: bo, bonic i barat però en plan bo, fàcil i "resulton". 
No sé si ho he comentat mai, però tendeixo a deixar les coses pel darrer moment. No importa amb quant de temps les planifiqui... no aconsegueixo conectar-me fins a darrera hora !!!  Entenc que de vegades resulta un xic pertorbador, però sembla que no hi puc fer res :O) 
Gràcies Juls per entendre que em conecto a nomès 10 hores per la festa :O) !!! 
El cas és que amb poc temps vàrem preparar aquests cupcakes que ens vàren encantar!!!
Per fer-los cal:

  • 24 cupcakes o magdalenes. Hem tirat pel dret i hem fet la coca de iogurt amb ralladura de pell de taronja
  • 1 pot de White Decorator Icing de la casa Wilton (cookiteca)
  • Colorant alimentari en gel o líquid
  • Broqueta (boquilla Wilton) 2D
  • Una màniga pastissera
Un cop tenim els cupcakes fets i freds, tenyim l'icing. La idea era no barrejar-lo massa per donar un efecte bicolor, però com que no havia remanat l'icing per estovar-lo, ni havia probat la consistència  vaig haver de fer-ho un cop ja hi havia tirat el colorant i per tant el color es va unificar massa.
Fer servir la màniga no te cap misteri. Consisteix en prèmer sense força excesiva i de manera constant. Sempre és recomanable fer un parell de proves-pràctiques per veure que tal queda.
Comencem per l'exterior i anem cap el centre
Cute & Chic. Ens ha agradat molt el resultat !!!

Mima



4 comentaris:

  1. M'encanten!!! Felicitats enrederadides Julia 😊
    Susana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Susanna
      Els hi donaré de part teva

      Elimina
  2. Tot just acabo de descobrir aquest blog.
    Quines coses més boniques que fas. Gràcies per compartir-les,

    Dolors

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu per la visita :O)

      Elimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí