dijous, 13 d’octubre de 2011

Crema Pastissera

Recepta bàsica per a postres de la nostra cuina! Versions n'hi ha 1.000 com és usual en els clàssics i en els bàsics: 'cada maestrillo tiene su librillo'
Ingredients:
  • 2 rovells d’ou
  • 2 cullarades de Maizena
  • ½ litre llet
  • 100 gr de sucre
  • 25 gr de mantega
Preparació:
Barrejar en un casso els rovells, el sucre i la Maizena.
Afegir poc a poc la llet i posar al foc a coure.
Anar remenant sense parar i quan comenci a bullir treure del foc i afegir els 25gr de mantega.
Mantenir tapat amb film a tocar de la crema per evitar que s'asequi.

2 comentaris:

  1. Una recepta bàsica de pastisseria que ha d'estar a tots els receptaris de casa nostra. Imprescindible per elaborar infinits dolços i pastissos ;)

    ResponElimina
  2. Sip Ara que hi penso volia tastar aquells caramels de pasta filo que vas fer amb xocolata pero farcits de crema. A veure si m'hi posu :O)

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí