Jijiji Avui és un dia ben divertit per nanos i grans. Nosaltres sobretot castanyes, moniatos i moscatell. La quitxalla disfresses, llaminadures i "pooooor".
D'altra banda a casa per la vigília i per Tot Sants no hi falten mai els panellets!!!
M'encanten les carbasses. Una manera ràpida, econòmica i divertida de guarnir de tardor és disfressar unes mandarines de carabassa.
Cal:
- Mandarines
- Rotulador permanent
D'altra banda a casa per la vigília i per Tot Sants no hi falten mai els panellets!!!
Recepta tradicional catalana per excel·lència de la que hi ha mil-i-una versions. Fets nomès amb ametlla molta, sucre i rovell d'ou. O bé, també, amb patata o moniato, amb pela de llimona o de taronja, amb aromes...
Els meus / nostres sempre de patata bullida, ametlla molta, sucre, rovell d'ou i pela de llimona a la massa. L'assortit al gust. Enguany de café, llimona, ametlla, que són els més millors :O) i també de coco, pinyons i codony.
El secret o truc: Pastar el dia abans de coure i deixar reposar a la nevera.
Nosaltres som de Castanyada, però els nens... ja se sap, qualsevol excusa és bona per disfressar-se, je je je...
ResponEliminaMolt bona idea les això de les mandarines!
Quina idea més bona!!! crec que t´agafaré la idea per demà, als meus fills i a les meves nebodes els encantarà això de convertir les mandarines en carabasses :)) petonets
ResponEliminaVeritat? Han tingut mooolt èxit :O) i de nom els hi han posat "jalowinas"
ResponEliminaQue gaudiu del dia