dilluns, 27 de juny del 2011

Galetes Graduació

La Júlia ha acabat sisè !!! Al setembre ha de començar una nova etapa per a ella i tots els amics i companys de classe: nova escola, nous professors, nous companys ... Per acomiadar l'etapa que ha acabat, els pares de sisè vàren preparar una festa de cloenda espectacular! Per arrodonir l'àpat, jo vaig portar una parella de galetes-graduat per a cada alumne :O)  Bona sort nois, cuideu-vos, estudieu i sigueu feliços !!!
Per a aquestes galetes he fet servir d'una banda  aquesta recepta bàsica de galetes de sucre  No són galetes espectacularment delicioses per elles mateixes, però donen molt bon resultat. I de l'altra aquesta recepta bàsica de galetes de xocolata per a decorar que ja vaig fer aquí.  
La idea le agafat de la Sugarbelle que te un tutorial que no té preu aquí
Podeu mirar també aquestes d'aquí que ha fet la Lila Loa amb un tallador en forma de peix.  
Jo he fet servir un tallador de ninot de neu, una tulipa cap per avall  i una estrella de quatre punxes deformada (per increible que sembli no tenia cap quadrat  per aixefar)
 - FOTO TALLADORS AQUI -
He fet 100 galetes, Bé 100 i escatx més les aptes per a cèliacs. Rebufa quina feinada :O) Divendres vaig fer les masses. Dissabte al matí vaig tallar i coure (realment el més feixuc) Diumenge tarda vaig començar a decorar. Dilluns tarda  vaig fer, coure i decorar les sense gluten i vàrem donar els darrers detalls a la resta. La Julia tots els llavis de les nenes. La Montse les pigues i les pestanyes :O) I dimarrts, a corre cuita, abans de la festa les vàrem empaquetar. Just a temps! 
A grans trets fer la massa. Deixar-la reposar unes hores. Tallar, coure i deixar refredar.
Preparar la glassa :O) Jo nomès faig servir una textura de glassa: ni massa líquida, ni massa espesa :O) Una que es mandrota de mena vaja :O
M'estalvio el deliniat inicial. Dibuixo i farceixo directament i a posteriori faig el dibuix o els detalls. En aquest cas començo pels barrets i les cares.
Quan esta aixut, o quasi, faig el deliniat del barret per tal definir i donar forma. A continuació dibuixo els cabells, els ulls i el nas.
Aleshores faig la cinta del barret...
... les pigues, els somriures als nois i les pestanyes a les noies amb un rotulador comestible...
... i deixar assecar MOOOOLT bé.
Empaquetar. Escriure el missatge i voilá !

4 comentaris:

  1. QUE MARAVILLA!!!!! pero que bonitas, chicaaaa!!! y no tengo thermomix, asçi que me las tengo que arreglar, pero conseguiré el punto, lo que veo estas y me parece un mundo llegar a esto!! felicidades, están preciosas de verdad- petons.

    ResponElimina
  2. T'han quedat xulíssimes, quina passada!
    Si a 6è li fas aquestes galetes, no em puc imaginar què li faràs quan acabi la carrera a la universitat, je je je... :)

    ResponElimina
  3. Felicitats a la Júlia!!!
    I a tu!! Ets una artistassa!!! Quina passada de galetes!! Moníssimes! :)
    Petons!

    ResponElimina
  4. Gracias Nieves. Como todo es encontrarle el punto :O)

    Cohets Gemma, llançare cohets i ballaré. No, de debó que va ser un comiat fantàstic!

    De part teva Mercè. La veritat van quedar molt mones. Es clar que al fer-ne tantes unes ban quedar millor que altres :O)

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí