dilluns, 14 de febrer del 2011

Love is in the Air

Dissabte vaig aprofitar, que el Gerard jugava a la Wii amb un amic i que el Jj s'havia endut la Juls i la Carla a fer un vol, per fer uns Red velved Cupcakes i unes galetes de xocolata que he decorat avui.
Han quedat monissimes i bonissimes :O) Hihihi una que no te avia. Tenia ganes de fer galetes de xocolata per a decorar. La veritat és que el blanc de la glassa ressalta força amb el color del cacau i queden molt atractives.    
He fet servir una recepta ben senzilla de la Pam de Cookie Crazy. A veure si en breu calculo les mides en grams i les penjo ... 
 Ingredients:
  • 1 cup de mantega tova
  • 1 i 1/2 cup de sucre
  • 1 ou
  • 1 tsp vainilla (cullaradeta)
  • 1/2 cup iogurt, crema de llet o nata agria (sour cream a la recepta original)
  • 4 cups farina
  • 1/2 cup cacau pur , sense sucre. 
  • 1 tsp llevat (culleradeta)
  • 1/2 tsp bicarbonat (culleradeta)
  • 1/2 tsp sal (culleradeta)
  • i si és desitja també: glassa i colorant alimentari
Preparació:
Barrejar  la mantega pomada i el sucre. Quan sigui ben suau afegir l'ou i l'incorporar-lo. Aleshores afegir l'estracte de vainilla i el iogurt. 
En un bol a part barrejar els ingredients sòlits: la farina, el cacau, el llevat, el bicarbonat i la sal. Aleshores anar afegint i incorporant a la primera mescla.
Aquesta recepta és espessa i el millor es treballar-la amb les mans... jo quan no queda més remei amasso amb la ma esquerra,  mantenint la dreta neta per aguantar el bol, afegir ingredients... 
L'he deixat reposar ben embolicada i he de dir que és súper fàcil de treballar, no s'enganxa gens ni mica al curró, no cal farina per estirar-la i és talla a la perfecció.  
Per a l'ocasió he 'tunejat' un pastisset amb espelma 'mossegant' amb un tallador petit en forma de cor per treure l'espelma i crear espai per posar-hi el cor. M'encanta :O) Es pot posar tot i més, una estrella, una inicial, un número...
Ummmm ... al principi he posat el cor inclinat, però realment m'agraden més les galetes on el vaig posar dret. 
Per decorar he començat posant la glassa al cor. Quan encara era humit hi he posat coco ratllat tenyit amb colorant líquid.
Empolsinant al damunt, que quedi ben recobert de coco,
aleshores donar-li la volta per que caigui el coco sobrer i espolsar bé. 
Tot seguit he pintat la magdalena. Quan les tenia totes hi he dibuixat una filigrana senzilla  al damunt amb la mateixa glassa sense tenyir (Diuen que és millor tenyir-la de blanc. Com que no en tinc, no ho faig :O) )
I per últim he dibuixat la capsuleta.
L'extens reportatge fotogràfic l'ha fet la Júlia :O) Realment ho hem passat molt bé!!!
Al costat de l'esmorzar els nens han trobat un potet amb llepolies en rosa, vermell i blanc :O)



6 comentaris:

  1. Mima, feliç St Valentí!! Renoi quina preciositat de galetes i cupcakes!! Els teus menuts segur que trobar-se aquest regalet els ha fet molta il·lusió. :)
    Petons!

    ResponElimina
  2. Quina passada de galetes, t'han quedat fantàstiques! I amb el reportatge fotogràfic de la Júlia el pas a pas ha quedat molt bé ;)

    ResponElimina
  3. Hola Mima! Soc el Xavi (el novio de la teva companya Soraya). Ara mateix acabo de tastar una de les teves galetes de San Valentí...! Molt pero que molt bonesssss!!!
    Moltes gracies!!
    Estás feta una artista, em sembla complicadísim :-D

    ResponElimina
  4. Mercè, Sip :O) la veritat és que a tots ens fa gràcia algún detallet de tant en tant. A més, com ara jo, s'apunten a qualsevol celebració :O)

    Gràcies Gemma :O) Sip, estic rodejada d'ajudants fabulosos. Si mai et cal cap tallador ja ho saps... la Mercèqueda un xic més lluny :O)

    Xavi, Jajajaj :O) M'alegro molt que t'agradessin. Sabent que ets llaminer de mena ja et faré arribar coses! Realment és força més fàcil del que sembla.

    ResponElimina
  5. Mireia Monells22/2/11 21:02

    Uala!!!!
    L'Esther i jo hem al·lucinat amb tot!
    Se m'està girant feina, vol fer totes les receptes, totes les galetes, totes les decoracions ...
    Molts petons!
    Mireia

    ResponElimina
  6. Mireia: Apa doncs, a cuinar :O)

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí