dilluns, 27 de juny de 2011

Galetes de Xocolata per a decorar

He provat aquesta recepta de galetes de xocolata per a decorar de la Pam de Cookie Crazie i m'ha encantat :O)
Ingredients:
  • 1 cup ó 205gr. de mantega tova
  • 1 i 1/2 cup ó 330gr. de sucre
  • 1 ou
  • 1 tsp vainilla (cullaradeta)
  • 1/2 nata agre (sour cream) que podem substituir per iogurt o crema de llet
  • 4 cups ó 500gr. de farina 
  • 1/2 cup ó 50gr. de cacau pur, sense sucre. 
  • 1 tsp llevat (culleradeta)
  • 1/2 tsp bicarbonat (culleradeta)
  • 1/2 tsp sal (culleradeta)
Preparació:
Barrejar la mantega pomada i el sucre. Quan sigui ben suau afegir l'ou i l'incorporar-lo. Aleshores afegir l'estracte de vainilla i el iogurt.
En un bol a part barrejar la farina, el cacau, el llevat, el bicarbonat i la sal. Aleshores anar afegint i incorporant aquest bol a la primera mescla.

Deixar reposar a la nevera i coure 12 minuts a 180ºC

Observacions:
Aquesta recepta és espessa. Va bé treballar-la amb les mans, però no és imprescindible. Si amb l'espatula s'aconsegueix una massa homogènia ja està. Si no queda més remei.... jo amasso amb la mà esquerra, mantenint la dreta neta per aguantar el bol i7o afegir ingredients. 

Deixar reposar ben embolicada a la nevera. És súper fàcil de treballar, no s'enganxa gens ni mica al curró, quasi no cal farina per estirar-la i és talla a la perfecció

Nomès cal tenir en compte que pugen i s'inflen un xic, tot i que no perden la forma. Sobretot si com jo posseu el llevat i el bicarbonat al tuntum

4 comentaris:

  1. la probaré, sólo uso la masa sin huevo que me da buen resultado y está muy rica, sabe a galleta danesa, pero no tengo de choco y la haré, gracias por compartir.

    ResponElimina
  2. A servir, un placer !

    ResponElimina
  3. These are absolutely awesome!!! You are so talented!!!

    ResponElimina
  4. you mean graduation's cookies, right? Yeap these are cute :O) Thanks

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí