dijous, 31 de març de 2011

Pastís Zebra Fashion

A principis de mes va ser l'aniversari de la Juls. Tenia moltes ganes de fer un slicecake de colors, un pastís en capes amb els colors de l'arc de Sant Martí. Li havia vist  a l'Amanda aquí i des d'aleshores que friso per fer-lo. Cachís...  la Júlia s'ha estimat més un pastís decorat amb fondant ... Aisssss... és que li En-Can-Ta el fondant. Un altre cop serà.

Amb la Thermomix hem fet un pastís de xocolata que surt molt bé! Hihihi la mateixa recepta que aquí.
L'hem amarat amb almíbar de colacao i farcit amb ganache de xocolata. Requetenyam, com ens agrada la xocolata!
Ummm sobre l'almíbar colacao: Un cop tenim fet l'almibar (200gr de sucre dissolts al foc en 200ml d'aigua) el deixem temperar un xic i li afegim dues cullerades de colacau (cacau ensucrat) remenat per tal que és dissolgui bé.
Decoració amb fondant: És més qüestió de paciència que no pas d'abilitat :O) Primer cal cobrir el pastís amb fodant blanc.  El millor és estirar-lo damunt de maizena o  d'una superfície impregnada amb esprai antiadherent. Aleshores n'hem tenyit de color vermell-taronjós i amb el curró l'hem estirat bé. Amb un ganibet em anat tallant les peces que hem enganxat amb Karo (light corn sirope. Però pot fer-se per exemple amb almíbar) 

7 comentaris:

  1. ¡Que tarta tant mona!
    Jaja una zebra de color rojo ¿Donde vamos a ir parar?
    Es broma ricura. Me ha gustado mucho.
    Gracias por la idea

    Laura

    ResponElimina
  2. Ole., t'ha quedat sesnacional!!!! Preciós!!!
    I la foto del tall amb la coca de xocolata a dins es veu molt llaminera ;)
    Felicitats a la Juls!

    ResponElimina
  3. Mima, t'ha quedat un pastís PERFECTE!!!!
    Jo sóc de les que deixa el fondant i es cruspeix el pastís de xocolata de dins. ;)
    Per molts anys a la Juls! Petons!

    ResponElimina
  4. Gracias Laura. Estaba de muerte :O)

    Gemma; Divertit, oi? Hem quedat molt satisfetes amb el resultat!Li ho diré.

    Jo també Mercè, jo també :O) Gràcies de part teva.

    ResponElimina
  5. Mima,
    Avui pensava que el teu bloc hauria de tenir l'icone de compartir al Facebook (i al Twitter) per poder recomanar les receptes. Guanyaries visites i ho podríem compartir amb els amics. El Dan t'ho pot fer.
    Mc

    ResponElimina
  6. Qué més voldrien les zebres que ser així de mones :) quina sort Júlia tenir un pastís així el dia del teu cumple. Mima, no deixes de sorprendre'm!!!!
    Susana S

    ResponElimina
  7. ufffff Jijiji. Ja m'ho miraré :O) Gràcies

    Susana ho has de provar. No és tant complicat com sembla. De debó.

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí