dimarts, 1 de març del 2011

Pas a pas de: Slice Cake de Maduixots i Nata

He topat amb aquestes fotos... no sé per que no les vaig penjar... però ara que al mercat ja hi ha les primeres maduixes i maduixots de la temporada és un bon moment per compartir-les en una mena de pas a pas del montatge de l' Slice Cake de Maduixots i Nata que de debó recomano.
Ummmm, ens encanta !!!
Ingredients:
  • Bescuit seccionat  
  • Maduixots
  • 2 plàtans madurs
  • Nata en esprai
  • Nata per a muntar o Nata de pastisseria
Un cop haguem seccionat el pastís/pastissos en planxes cal procedir:
1. Ruixant amb nata d'esprai (no cal posar-hi molta quantitat)  
2. Escampant la nata per tota la superfície. Com s'aprecia només en la quantitat justa!
3. Posar-hi un xic de xarop de melmelada.
4. Escampar el xarop. Possiblement es barrejarà amb la nata quedant de color rosa :O) cap problema!
5. Posar unes rodanxes ben primetes de plàtan madur. I per primetes vull dir realment primetes. 
6. Cobrir amb la següent planxa i repetir el procés fins acabar.
7. Finalment cobrir toooot el pastís (part superior i laterals)  amb NATA MUNTADA o de pastisseria i guarnir al gust.
Observacions:
No cal posar plàtan a totes les capes. Queda millor amb nomès plàtan a un parell de capes o bé una capa si, una no. 
La nata en esprai va bé perque es lleugera i de fet té la funció d'humitejar i donar amorositat al pastís. Per recobrir el pastís cal que la nata sigui Muntada o de pastisseria !!! 
Aquest punt és important perque el bescuit absorveix la nata en esprai i a l'hora de servir podriem trovar-nos amb la desagradable sorpresa de que la nata hagués desaparegut.

3 comentaris:

  1. Nyam nyam!! vaja quin pas a pas, fa venir ganes d´entrar a la pantalla :)) un petonet

    ResponElimina
  2. Mmm... ha de ser boníssim! No ho he fet mai amb la nata d'sprai, sempre ho mullo amb almívar... però així encara ha de quedar més bo! :)

    ResponElimina
  3. Mº Jose un petonet
    Gemma queda molt bó :O)

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí