He topat amb aquestes fotos... no sé per que no les vaig penjar... però ara que al mercat ja hi ha les primeres maduixes i maduixots de la temporada és un bon moment per compartir-les en una mena de pas a pas del montatge de l' Slice Cake de Maduixots i Nata que de debó recomano.
Ummmm, ens encanta !!!
Ingredients:
Ummmm, ens encanta !!!
Ingredients:
- Bescuit seccionat
- Maduixots
- 2 plàtans madurs
- Nata en esprai
- Nata per a muntar o Nata de pastisseria
1. Ruixant amb nata d'esprai (no cal posar-hi molta quantitat)
2. Escampant la nata per tota la superfície. Com s'aprecia només en la quantitat justa!3. Posar-hi un xic de xarop de melmelada.
4. Escampar el xarop. Possiblement es barrejarà amb la nata quedant de color rosa :O) cap problema!5. Posar unes rodanxes ben primetes de plàtan madur. I per primetes vull dir realment primetes.
6. Cobrir amb la següent planxa i repetir el procés fins acabar.
7. Finalment cobrir toooot el pastís (part superior i laterals) amb NATA MUNTADA o de pastisseria i guarnir al gust.
Observacions:
No cal posar plàtan a totes les capes. Queda millor amb nomès plàtan a un parell de capes o bé una capa si, una no.
La nata en esprai va bé perque es lleugera i de fet té la funció d'humitejar i donar amorositat al pastís. Per recobrir el pastís cal que la nata sigui Muntada o de pastisseria !!!
Aquest punt és important perque el bescuit absorveix la nata en esprai i a l'hora de servir podriem trovar-nos amb la desagradable sorpresa de que la nata hagués desaparegut.
Nyam nyam!! vaja quin pas a pas, fa venir ganes d´entrar a la pantalla :)) un petonet
ResponEliminaMmm... ha de ser boníssim! No ho he fet mai amb la nata d'sprai, sempre ho mullo amb almívar... però així encara ha de quedar més bo! :)
ResponEliminaMº Jose un petonet
ResponEliminaGemma queda molt bó :O)