dimecres, 2 de febrer del 2011

Nyam nyam... Bescuit de xocolata Mary Lee

De preparats i pre-cuinats també és viu :O)
I, sense cap mena de dubte, el preparat per a ´bescuit de xocolata i la cobertura de xocolata de la Mary Lee (Micro USA) paga la pena. Bescuit de xocolata de capsa si, però quin bescuit !!! 


És un d'aquells imprescindibles que va de fàbula tenir al rebost per emergències o per als dies en que ens ve de gust cuinar quelcom dolç sense massa esforç.

Bona pinta, eh? Per aquest pastís vaig fer servir 2 capses de 'Bizcocho de chocolate Mary Lee' (1 i 1/2 pel pastís i amb l'altre 1/2 vaig fer 8 magdalenes) i 1 pot de cobertura...


... el resultat: tres capes de bescuit de xocolata ... ummm.  Vaig farcir-ne una amb la cobertura de xocolata i l'altre amb una buttercream lleugera per tal que no quedes tant empalagós de xocolata. Amb la resta de la cobertura vaig recobrir els laterals i la par superior a la que, a més, vaig posar mini boletes de cereal recobertes de xocolata negre, blanca i amb llet. 

3 comentaris:

  1. No he provat mai aquests preparats... on els compres?

    ResponElimina
  2. Ostras que buen aspecto.
    ¿Y dices que es un preparado?
    Como a Gemma me interessa saber donde encontrarlo.

    Laura

    ResponElimina
  3. Jo el compro a Eroski-Caprabo i a l'Alcampo quan hi vaig. És qüestió de mirar al Carrefour i altres grans superfícies a veure...
    Els Pancakes d'aquesta marca també son bons :O) Nosaltres els fem amb llet en comptes de amb aigua!

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí