dijous, 14 d’octubre de 2010

Mini Berlines

La Carla s'estrena com a cuinera !!! Amb 2 anys ja sap fer truites i crepes (a casa bàsics dels bàsics) i passem al seguent pas.  L'Àstrid i la Laia li han portat un preciós devantal de London (gràcies precioses) i per estrenar-lo hem fet quelcom súper fàcil i alhora divertit: unes mini berlines a l'estil 'donettes' :O)

Han quedat moníssimes d'aspecte i bonissíssimes de gust.

Per fer-les cal tenir:
  • motlle per a mini berlines
  • màniga pastissera amb boquilla rodona (#4 per exemple) o bé biberó
  • xocolata i glassa per decorar
  • Nosaltres coca de iogut, pero qualsevol base pot funcionar 
Ingredients per la coca:

  • 1 iogurt natural
  • 1 mida de iogurt d'oli
  • 2 mides de iogurt de sucre
  • 3 ous
  • 3 mides de iogurt de farina
  • 1 sobre de llevat Royal
  • i aquest cop també ratlladura de pell de taronja.

Preparació coca de iogut:
Batre els ous amb el sucre. Aleshores afegir-hi l'oli, el iogurt i batre de nou. Finalment amb moviments envolvents afegir la farina i el llevat. Esta perfectament remanada quan la massa bombolleja.

Abocar als motlles ben engreixats amb mantega i un xic enfarinats i coure al forn preescalfat a 170º uns 15 minuts.

Deixar refredar i guarnir al gust. Hem fet servir xocolata i glassa, però xocolata i xocolata blanca o xocolata de color taronja, rosa, verd (tipus Chocolat factory) ... serviria igual
A casa amb la coca de iogurt fem de tot i més.

4 comentaris:

  1. Una recepta molt vistosa i ideal per preparar amb els nens. Un parell d'aquests per esmorzar i tens energia per tot el dia ;)

    ResponElimina
  2. Sip, amb un cafetó ... ummmm :O)

    ResponElimina
  3. ¡Niñaaaaaaa has vueltoooo !
    Que ricura de pastelitos Mima.

    Tu Laurita

    ResponElimina
  4. Gracias Lauri :O)
    Hahaha

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí