• 7 ous mitjanets
• 110 gr de sucre
• 250 gr d'ametlla molta
Preparació del bescuit:
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre fins que blanquegin i augmentin de volum.
A banda batre les clares a punt de neu i aleshores incorporar-les suaument amb moviments envolvents. A continuació afegir-hi l'ametlla molta suaument.
Finalment posar al motlle (engreixat i enfarinat) i coure 25-27 minuts a 170ºC
Hola Mima, carai, 7 ous! quin bescuit més nutritiu, segur que queda saborossísim! Mil petons guapa.
ResponEliminaBoníssim!!!!!!! Un dels becuits que més m'agraden.
ResponEliminaPetonets
De veritat que queda molt bó :O) i també lleuger.
ResponEliminaBesaets
ha de ser bó i suau gràcies a les 7!!! SET!!!!!! clares a punt de neu!
ResponEliminaPTNTS
Dolça