dimarts, 19 d’octubre de 2010

Bescuit d'Ametlla

Ingredients pel bescuit:

• 7 ous mitjanets
• 110 gr de sucre
• 250 gr d'ametlla molta

Preparació del bescuit:

Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre fins que blanquegin i augmentin de volum.



A banda batre les clares a punt de neu i aleshores incorporar-les suaument amb moviments envolvents. A continuació afegir-hi l'ametlla molta suaument.


Finalment posar al motlle (engreixat i enfarinat) i coure 25-27 minuts a 170ºC

4 comentaris:

  1. Hola Mima, carai, 7 ous! quin bescuit més nutritiu, segur que queda saborossísim! Mil petons guapa.

    ResponElimina
  2. Boníssim!!!!!!! Un dels becuits que més m'agraden.
    Petonets

    ResponElimina
  3. De veritat que queda molt bó :O) i també lleuger.
    Besaets

    ResponElimina
  4. ha de ser bó i suau gràcies a les 7!!! SET!!!!!! clares a punt de neu!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí