divendres, 28 de juny del 2013

Cupcakes de Xocolata i Vainilla

Uiiii... que bons! :0) He preparat aquests cupcakes de xoco pel cumple del meu tiet, i han volat només posar-los a la taula!! Ummmm...


Els hi he fet un barretet amb un deliciós frosting de vainilla, que fa que et llepis els dits de lo bó que està! (la mami no es pot resistir) 


Per aconseguir aquest efecte tan divertit amb la maniga pastissera i una boquilla d'estrella, has d'anar donant voltes al voltant del cupcake en sentit contrari a les agulles del rellotge, i desprès pares d'apretar i estires cap amunt.


Ingredients:
  • 190 g de mantega a punt de pomada
  • 190 g de sucre moreno
  • 5 ous (amb els rovells i les clares separades)
  • 160 g de xocolata negra fosa
  • 90 g de farina
  • 5 g de llevadura
  • 7 g de sal
Decoració:
  • Frosting de vainilla
  • Maniga pastissera 
  • Boquilla d'estrella
Preparació:
Primer de tot s'ha de precalentar el forn a 240ºC. A continuació s'ha de fondre la xocolara tallada a trossos al bany maria, amb molt de compte de que l'aigua no entri a dins. A un bol s'ha de barrejar amb una espatula la mantega i el sucre, fins a obtenir una crema. Seguidament s'han d'afegir els rovells i a continuació la xocolata fosa. Desprès s'han d'incorporar les clares muntades a punt de neu. A un bol a part, s'han de barrejar la farina, la sal i el llevat, i desprès s'han d'afegir ben tamissats a la barreja anterior, remanant fins a aconseguir una massa homogènia. I finalment, s'ha de posar la massa dins dels paperets de cupcakes amb una cullera de gelat per aconseguir posar la mateixa quantitat de massa a cadascún. S'han d'enfornar durant 13-15 minutets a una temperatura de 210ºC, i desprès es deixen refredar i ja te'ls pots menjar o decorar.


Aquests cupcakes són perfectes per qualsevol esmorzar o brenar, o simplement per prendre'ls amb una tassa de cafè a mig matí. 
Espero que els disfruteu molt, perquè són bonissims!! :0)

Júlia

3 comentaris:

  1. Se'm fa la boca aigua... Quina pinta! Mai no he preparat cupcakes amb frosting per damunt, no per falta de ganes... Espectaculars!
    Unpetó!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pels llaminers és un plaer insuperable :O) Golafreria llaminera al màxim. Gràcies bonica

      Elimina
    2. Quina pinta!!!!!!!!!!Hem dona ganes de menjarme absolutament tots els cupcakes!!!!!!!!! =P

      Elimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí