dimecres, 26 de juny de 2013

Pastís de Cireres: M'encanta !

Ummmm... aquest pastís de Cireres és un dels meus pastissos preferits !!!
Inmillorable :O) A mig camí entre el bescuit i el Crumble 
Perfecte a qualsevol hora.
Deliciós acompanyat d'una bona taça de te. 
Jijiji. Doncs això que m'agrada molt m'encanta.
Normalment el faig amb un motllo de Bundt (d'aquells rodons amb el forat al mitg) peeeeeeerò no l'he trobat (fet que constata que he de fer endreç)  


Ingredients:
  • 8 tablespoons de mantega
  • 1/2 cup de llevat
  • 1 ou
  • 3/4 cup de sucre
  • 1 1/2 cups de farina
  • 2 teespoons de llevat
  • 3/4 teespoons de sal
  • 3 cups de cireres (s'han de treure els pinyols)

Preparació:
D'una banda cal precalentar el forn a 190ºC. A continuació, posem a un bol la mantega a temperatura ambient, i hi afegim la llet i l'ou. A part, hem de barrejar el sucre juntament amb la farina i el llevat. Desprès ho ajuntem i fem una massa homogènia. Hi afegim les cireres passades per farina, per evitar que es quedin al fons del pastís, i barregem fins que quedin ben incorporades. Finalment, posem la massa al motlle escollit, previament engreixat amb mantega o amb esprai desmotllant, i l'enfornem durant 30 minuts, fins que al clavar-li un palillo de fusta, la punxa no surti humida, surti seca. 



L'hem empolsat amb sucre glaç tamissat, que li dona un toc molt bonic, i està deliciós! :0)
Segur que si el tasteu, no us podreu resistir a prendre un altre trosset ;0) Jijiji

Mima


5 comentaris:

  1. Ummm Amb les cireres te molt bona pinta. Son confitades?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Noooooo, confitades no! Pastís de temporada... aprofitem que ara n'és l'època :O) Ben netes i aixutes, nomès cal que els treiem el pinyol.

      Elimina
  2. caram... a mi també m'encanta!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'asta'l Dolça :O) T'agradarà
      Ptons

      Elimina
  3. dius llet però no dius pas quina quantitat

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí