Aquesta és una variació de la coca de iogurt bàsica que ens ha ensenyat l'Eloi i que dona molt i molt bon resultat. Requetenyam
Ingredients que ens calen:
- 6 ous (clares i rovells per separat)
- 1 got de sucre
- 1 iogurt natural
- 1 mida iogurt oli
- 1 sobre llevat Royal
- 1 got de farina
- 1 got de Maicena
Preparació:
Separem els rovells de les clares
Batem els rovells amb el sucre fins que
Afegim l'oli i l'incorporem
En un bol a part preparem els sòlids...
... les farines i el llevatAleshores les afegim, podem tamissar-les, però no és necessari...
Remenem ...
I un cop la mescla de farina s'hagi incorporat completament hi afegim les clares muntades a punt de neu.
Les incorporem amb suavitat
I finalment posem la massa a un motllo previament engreixat.
Coure els primers 30 minuts a 180ºC amb l'escalfor de baix del forn. I aleshores 15 minuts més amb l'escalfor a d'alt i a baix. Abans de treure punxar al centre per assegurar-nos que és ben cuit.Et voila !!!
Mima
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí