diumenge, 29 d’abril del 2012

Dalky Cassolà o Crema de Xocolata Súper Fàcil


Ummm aquesta recepta és moooolt fàcil de fer, feta amb ingredients que tots tenim al rebost i amb un resultat magnífic!!! 
D'aquelles d'obrir l'armari pim-pam-fuego, reposar, a la nevera, guarnir i llestos. Es una recepta original de Thermomix, adaptada també per a microones, que va penjar la setmana passada la Maria Lunarillos  i que paga la pena provar si teniu llaminers a casa. Postres perfectes com a final  d'àpat o per berenar. L'unic que cal tenir en compte és fer-la amb unes hores d'antelació per tal que es refredin.
Des que les vaig veure que vaig saber dues coses: una que al Gerard i la Carla els agradarien i dues que les faria aquest cap de setmana pels Molinero. Mencanta cuinar pels llaminers :O)
Per als adults crema de xocolata servida amb nata montada, 
encenalls de xocolata i maduixa del temps. Ummm
Ingredients pel Dalky Cassolà:
  • 3 ous (en poso 4)
  • 6 cullerades de colacao (en poso 8)
  • 2 cullerades de farina (per celíacs escollir farina apte s/g) (En poso 3 i 1/2)
  • 3 cullerades de sucre (en poso 4)
  • ½ litre de llet + 1 got a banda (en poso 700ml + 1 got mida nocilla)
  • Un polsim de sal
He augmentat un xic les mides i m'ha sortit Dalki per a 9 copes. Clavat !! 
La versió infantil millor en copa de plàstic :O) 
amb nata, maduixes i fidauets de colors. Els ha encantat !!!
Preparació amb la Thermomix:
Posar tots els ingredients al got (tret del got de llet).
Programar 8 minuts a  90 º i velocitat 4.
Aleshores programar 2 minuts a velocotat 4. Als 30 segons afegir el got de llet i pujar la velocitat a 9. Esperar uns segons i tornar a velocitat 4 fins que acabi.
Servir en copes. Deixar atemperar i guardar a la nevera.
A l'hora de servir montar nata i posar-ne al damunt sense res o amb per exemple encenalls de xocolata, fideuets de colors, cereals o fruita a bocins.

Preparació al Microones:
Posar tots els ingredients (tret el got de llet) a un bol i barrejar amb unes varetes.
Posar al microones 6 minuts a màxima potència.
Treure del microones, batre, afegir el got de llet i batre de nou.
Posar al microones 3 minuts més.
Treure del microones batre un cop més i servir en copes.
Deixar refredar, reservar a la nevera i servir amb nata muntada.

Sip, ha estat un bon diumenge!  El post més ipso facto de la meva vida blogger.

3 comentaris:

  1. Fa anys que tinc aquesta recepta a pendents, ha de ser la bomba!
    I al microones no sabia que també es podia fer...

    ResponElimina
  2. Mima, hem fet, junt amb la Katy, una ullada al blog i... és una passada, preciós! Ben segur que ens fem seguidores! Demà mateix provo de fer el Dalky. Moltes felicitats! Petons i fins aviat!

    Elena

    ResponElimina
  3. Jijiji, Gemma, ja passa això, jo també tinc un munt de 'pendents'. No crec que pugui fer-los tots perque la 'pila' s'omple més que no és buida.

    Katy i Elena quina il·lu que hagueu vingut. A veure si trobeu quelcom que us interesi. Petons

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí