dimarts, 23 de novembre del 2010

Snif Snif: goodby .com

La crisi es nota. I cada cop més.

Divendres van multar-me... cachís... i no em queixo, però em va cridar l'atenció que juntament amb mí hi havia 5 cotxes més. El trànsit estava aturat i cada cotxe era revisat minuciosament, t'aturaven i finalment et deixaven passar o  t'encavien amb dificultat a la filera dels 'pendents d'empaperar'. Allò era una desfilada de documentació i de  paperetes blanques i grogues.

Va ser aleshores que em va venir a la ment la trucada de la Laura comentat-me que tenia un paquet retingut a duanes.  "Nop, a mi mai m'ha passat" vaig  dir-li. De sobte, però tachaaaan s'em va encendre un llum i vaig pensar que l'administració està en plan recaptatori i ha començat a interceptar paquets per tal de recaptar-ne l'IVA corresponent!!!  Per a mi es una notícia un xic trista. Snif snif... Com molts, no disposu de massa temps i les botigues online son la meva salvació a més del meu esbarjo. 


A " Fancy Flours - Where bakers bloom " vaig fer les meves primeres compres online de coses per a rebosteria als EUA. Allà vaig aconseguir els meus primers  rotuladors de cuina,  un munt de pics, capses per regalar...!!! Més tard vaig descobrir Shop Bakers Nook  !!! Que, tot i tenir un clar suspès en disseny d'interface, em va guanyar com a clienta. I finalment Karens Cookies un bàsic si t'agrada fer galetes.

P.S: Per sort, a casa nostra, cada cop hi ha més botigues que venen més productes.

1 comentari:

  1. ¿Que has hecho para que te multen? Correr en exceso. Seguro
    Laura

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí