dilluns, 28 de juny del 2010

Productes Interessants... 2

M'agrada comprar per internet, fa quinze anys que ho faig. Vaig començar comprant llibres (com molts) i poc a poc he anat ampliant les opcions... hihi ...  He adquirit des de carmanyoles infantils, a guarniments per a l'arbre de nadal, passant per gots, plats de ceràmica, peluixos, bosses d'aigua calenta i un llarg etcétera que inclou, és clar, mil-i-un estris de cuina.

Com que no disposo de massa temps sovint uso Fondant ja preparat. I per mi el millor fondant és el Fondant REGALICE. Com tot, però, va a gustos... El compro a La Sorpresa de Clara, on la Irene i la Patricia atenen a les mil maravelles via mail i també via telèfon i et fan arribar la comanda en un tres i no res.
Hi ha paquets de 250, de 500gr i de 1 kilo en diversos colors. Jo el compro blanc i el tenyeixo amb els gels de Wilton que vaig referenciar a imprescindibles 1.
El vermell i el negre són colors dificilíssims d'aconseguir (cal colorant en pols o ambdós) El cas és que millor comprar-lo ja tenyit, sobret si es comença.


Un altre producte interessant és el Decorator Icing de Wilton que compro al Club Cocina. El Klaus i la Reyes també resolen qualsevol incidència per telefon. Aquest icing té una consistència ideal per iniciar-se en l'ús de la màniga pastissera :O) El gust del blanc recorda un xic a la mantega i és bó sobretot si no s'abusa d'ell. Ideal per exemple per decorar mini cupcakes o per cenefes.


3 comentaris:

  1. No coneixia la web de La sorpresa de Clara, me l'apunto ;)

    ResponElimina
  2. Gràcies per les recomanacions!!

    ResponElimina
  3. Gemmma són súper amables i en 1, màxim 2 dies ho tens a casa. Un servei impecable.

    Hihihi Vermells un plaer :O)

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí