dimarts, 29 de juny de 2010

Coco Cupcakes

De vegades fer postres és com comprar un regal. Penses, cerques, remenes i tries esperant que al destinatari li agradi allò que li has escollit. Una de les coses que més m'agrada és personalitzar les postres per a l'ocasió o la persona a qui van adressades.
Al Jan l'he anomenat Coco de tota la vida !!! Originariament fent referència al Cocoliso, el fill del Popeye i la Olivia. Però el concepte ha evolucionat i actualment es refereix també al Coco de Barrio Sésamo. De manera que per donar-li la benvinguda en la seva visita li he fet uns Coco Cupcakes.  


Ingredients per la massa:
  • 200 gr de sucre
  • 200 gr mantega
  • 4 ous
  • 200 ml de llet
  • 350 gr farina
  • 1 cullerada de llevat
  • 1 cullerada de bicarbonat
  • 1 cullerada de vainilla

Preparació:

La mantega ha d'estar a punt de pomada (és a dir a temperatura ambient durant hores per tal d'estovar-se) Per fer galetes és imprescindible que sigui així... per aquests cupcakes, però... podem estovar-la al microones si hem oblidat o l'hem tret massa tard de la nevera i encara no és prou tova. Escalfar a temperatura mitjana i a daus uns 10 segons, o 10 + 10 S'ha d'estovar, no derretir!
Aleshores barrejar la mantega + el sucre. Afegir els ous, d'un en un incorporant-lo amb moviments envolvents, i també la llet i la vainilla (si és líquida)
A banda barrejar farina + llevat + bicarbonat i la vainilla (si és en pols)
Finalment incorporar cullerada a cullerada la barreja de farina a la del sucre amb moviments envolvents.

Coure en cassoletes de paper  al forn preescalfat a 180º uns 18 minuts. Deixar refredar i decorar.

Decoració:
Aquests cupcakes queden flonjos i suaus de gust, Ideals per decorar perque no son gens empalagossos i lliguen a la perfecció amb qualsevol cobertura.
El pél de peluig l'he fet amb White Decorator Icing de Wilton tenyit amb colorant blau líquit i usant la boquilla 233 de Wilton :O) Els ulls i el nas son de Fondant Regalice i el detall dels ulls està pintat amb rotulador comestible de color negre.

Friso per tenir una excusa i fer una safata variada de personatges de Barrio Sesamo !!!

10 comentaris:

  1. Jajajaja ¡¡¡ Esto solo lo haces tu !!! Made in Mima 100% Me ha encantao.
    O si, Gracias por el blog
    Laura

    ResponElimina
  2. Ayyy!!! que mono coco!! Me ha encantado!!!

    ResponElimina
  3. T'ha quedat una monada! A mi també m'encanta fer les postres personalitzades, en funció dels gustos del protagonista de la celebració ;)

    ResponElimina
  4. Quina monada!
    I el Coco contentíssim!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. hihihi Acabo d'activar l'alerta de comentaris :O) Blocaire novatilla que és una. Un parell de coses i ho tindré pel la mà :O)

    Gracias a ti Laurita :O) hihihi

    Carol, la verdad lo pasé de fabula haciéndolos y a Jan le encantaron.

    Gemma i Dolça: sempre va bé i a tots ens agrada que ens mimin una micona. Detallets petitons-petitons com aquest i guanyes un somriure que no te preu. Al Jan li va encantar de debó. Aixxx com s'arriven a estimar els nebots :O) i com agrada mimar-los un xic ... encara que ja tinguin 19 anys.

    ResponElimina
  6. Mim m'he llegit tooooooot el blog!!! M'ha encantat ets una crack (bé, això sempre t'ho dic!!! No és nou d'ara!!)

    Maite (Amat. hihhiihih!!!)

    ResponElimina
  7. No sóc seguidora del teu blog, SOC FAN!!!!!!
    Petons, Susana

    ResponElimina
  8. Mai, hihihi i tu un requete-sol :O)

    Susana hihihi esagerà :O) Muacs

    ResponElimina
  9. Vaig veure una botiga que, si arriba a estar més a prop, et truco per anar-hi les dues. Una passada de coses per fer pastissos a l'estil "amercià". Uns motlles... unes boquilles, unes eines... Una passada.

    Estem esperant receptes!!! A què esperes? No veus que després vénen les PAC i no tenim temps??

    ResponElimina
  10. Hihihi Voy voy...
    Sóc malabarista de mena, ja ho saps !!! Com moltes: mami, esposa, amiga, currante de a pié, estudiant UOC, taxista-repartidora de tardes, cuinera etc...Però darrerament porto uns mesos que 'ni te cuento'

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí