dijous, 10 de juny del 2010

Productes interessant per començar... 1

Per començar des de zero a decorar galetes i fer-ho sense massa complicacions va molt bé fer servir una glassa llesta per utilitzar. D'aquesta podem centrar-nos en la massa, en tallar,  coure i gaudir més de la diversió de decorar sense complicar en excés el procés.
El Cookie Icing de Wilton m'agrada molt. N'hi ha en diversos colors i és ideal per enganxar-hi confeti, fideuets, cors i altres detalls de sucre o xocolata. El recomano per a iniciar-se en decorar galetes, sobretot si fer la glassa fa respecte.
Es pot trobar a El mundo de la reposteria. La tapa ja té dispensador :O)  i pels nens és genial ja que l'envàs els facilita la feina !!!


Els tubs de Decorating Icing son genials per donar tocs de color o fins i tot decorar cupcakes complerts. Un cop oberts duren mesos.  
Es poden trobar a Club Cocina. Atenció per usar-les cal tenir boquilles i adaptadors Wilton.


Alguna vegada, però, m'han enviat els del Dr Oetker que es diuen Designer Icing Tubes. Aquests tenen l'avantatge d'incloure 4 boquilles bàsiques que s'adapten directament al tub. La seva textura, però,  no m'acaba de convèncer. Sniff...


Un altre bàsic són els colorants alimentaris com ara els gels de base vegetal ...


... o els líquits...


Jo faig servir els gels per tenyir fondant  (no es pot fer amb els líquits, tot i que per petits detallets tampoc s'acaba el món... ), icing de les galetes i les cremes. D'altra banda faig servir els colorants líquits per l'icing de les galetes si m'ha quedat espes i per cremes. 

3 comentaris:

  1. Caram, quin kit més interessant que ens has triat... m'ho apunto tot, i també les webs, la primera no la coneixia. Amb tot això, segur que et queden unes galetes genials!

    ResponElimina
  2. Hihihi normalment faig l'icing amb clara d'ou pasteuritzada o amb llet... però intento tenir un Wilton blanc al rebost :O) La veritat va molt i molt bé. Prova'l amb les nebodes ;O) que els nens s'ho pasen pipa! El que més els agrada és enganxar-hi un munt de coses. El seu lema es sens dubte: quant més millor !!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Jaja ja ... !!! por fin has creado un blog¡¡¡
    Mima eres la mejor!
    Pau y Laia estan como locos por tenerte de nuevo de teacher. ¿A ver cuando nos visitas?
    Besotes preciosa

    LAURA

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí