diumenge, 30 de maig del 2010

Mousse xocolata



Aquest mousse esta, en realitat, entre el mousse i la crema de xocolata.
Vaig aprendre a fer-la del Pere, un molt bon amic i company de carrera del Jj. De vegades em sorpren que sempre-sempre recordo i assocïo les receptes amb la persona o restaurant de qui les he apres: per exemple cada cop que faig fungi, rap o bacallà  penso en mon pare i cada cop que faig trufes en la Teresa.


Ingredients:
125-150 gr de xocolata negra (tipus DOLCA de Nestle)
125-150 gr. de mantega
4 Ous ben frescos

Preparació:
Cal separar els rovells de les clares.
Fondre la mantega. Fora del foc afegir la xocolata a bocins per tal de que es fongui amb l'escalfor. Afegir-hi el rovells (millor passar-los per un colador) i aleshores batre les clares a punt de neu i afegir-les suaument.
Posar en copes o gots individuals. Guarnir amb encenalls de xocolata, amb taronja confitada o amb fruita fresca i reservar a la nevera.
Està millor d'un dia per l'altre.


4 comentaris:

  1. M'encanten les mousse... i aquesta de xocolata sevida en copa queda molt ben presentada. I amb les maduixes per sobre combina molt bé ;)

    ResponElimina
  2. xocolata i maduixes, una meravella de recepta. Felicitats.

    ResponElimina
  3. Gràcies nois. Gràcies als tres !
    A casa ens agraden els maduixots nets i amb la tija :O)
    la fruita ens agrada sempre :O) Acostumen a congelar els maduixots en el seu millor moment per fer batuts ben entrat l'estiu. Ummm

    ResponElimina
  4. mmm... una mousse-crema de xocolata!!! Jo en vuuuuuull!!! ;) Deliciosa!
    Petons!

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí