Aquest mousse esta, en realitat, entre el mousse i la crema de xocolata.
Vaig aprendre a fer-la del Pere, un molt bon amic i company de carrera del Jj. De vegades em sorpren que sempre-sempre recordo i assocïo les receptes amb la persona o restaurant de qui les he apres: per exemple cada cop que faig fungi, rap o bacallà penso en mon pare i cada cop que faig trufes en la Teresa.
Ingredients:
125-150 gr de xocolata negra (tipus DOLCA de Nestle)
125-150 gr. de mantega
4 Ous ben frescos
Preparació:
Cal separar els rovells de les clares.
Fondre la mantega. Fora del foc afegir la xocolata a bocins per tal de que es fongui amb l'escalfor. Afegir-hi el rovells (millor passar-los per un colador) i aleshores batre les clares a punt de neu i afegir-les suaument.
Posar en copes o gots individuals. Guarnir amb encenalls de xocolata, amb taronja confitada o amb fruita fresca i reservar a la nevera.
Està millor d'un dia per l'altre.
M'encanten les mousse... i aquesta de xocolata sevida en copa queda molt ben presentada. I amb les maduixes per sobre combina molt bé ;)
ResponEliminaxocolata i maduixes, una meravella de recepta. Felicitats.
ResponEliminaGràcies nois. Gràcies als tres !
ResponEliminaA casa ens agraden els maduixots nets i amb la tija :O)
la fruita ens agrada sempre :O) Acostumen a congelar els maduixots en el seu millor moment per fer batuts ben entrat l'estiu. Ummm
mmm... una mousse-crema de xocolata!!! Jo en vuuuuuull!!! ;) Deliciosa!
ResponEliminaPetons!