dijous, 18 de febrer de 2010

Postre cremós de Llimona


Aquests són uns postres súper-mega fàcils de preparar i estan boníssims. Suaus, dolços i amb un toc àcid.
Com que necessita reposar a la nevera un mínim de 6 hores és ideal preparar-lo el dia abans de servir.
Tenia aquesta recepta un xic oblidada i vaig pensar que lligaria prou bé amb l'entrant (amanida de formatge de cabra, bacó i pinyons torrats) i el plat (filet de porc embolcallat en pasta de full, paté i avellanes) que tenia pensats per un sopar amb amics. El sopar va encantar i les postres van ser la cirereta: suaus, fresques i lleugeres.


Ingredients per a 10 ó 12 copes:


  • 10 iogurts naturals
  • 740gr de llet condensada (=una llauna grossa)
  • Pell de 3 llimones
  • 2 taces mida cafè de suc de llimona (n'he posat 3)

Preparació:

Barrejar els iogurts amb la llet condensada. Afegir-hi la ratlladura de pell de llimona i el suc poc a poc. Batre amb barilles o bé passar pel minipimer. Posar en copes i deixar reposar a la nevera un mínim de 6 hores. Si es possible remenar de tant en tant durant les primeres hores (amb un parell de cops n'hi ha prou) 
Abans de servir decorar amb una branqueta de menta, un rinxol de pell de llimona o amb confits.

12 comentaris:

  1. Nomes llegint super mega fàcils ja han passat a la carpeta de pendents, je je je...
    M'encanten les postres lleugeres fresques i àcides, són perfectes per acabar un àpat copiós.

    ResponElimina
  2. Jo també sóc fan d´aquestes cremes, ja m´he apuntat la recepta...petonets

    ResponElimina
  3. Apuntada queda, també. Fa mooolt bona pinta.
    Gràcies, Mimeta

    ResponElimina
  4. Gràcies a totes tres :O)
    Faig un pastís de llimona, formatge i llet condensada bo-ni-ssi-sim que també és mega fàcil a veure si us el passo aviat.
    Petons

    ResponElimina
  5. Mima, per quàntes persones vas fer aquestes quantitats, please?

    ptns

    ResponElimina
  6. Ester despistada22/2/10 07:55

    ja ho he vist! per 6...

    ResponElimina
  7. Nooooo per 6 no, per 10 ó 12 depenent de la mida de la copa.
    Disculpa que no ho havia posat. Ara ja està sol·lucionat. Gràcies :O)
    Jo sempre calculo 1 iogurt per cap. 10 iogurts + la llet condensada (que aprox te el volum de 2 iogurt) doncs això per 10 ó 12 persones.

    ResponElimina
  8. Ah, val. Doncs el faré per aquest dissabte perquè fem una calçotada amb els amics aquí a casa. Pels nens m'aniria tan bé UNA RECEPTA MIMA DE MUS (suspir)

    :p

    ResponElimina
  9. mus de xoco, s'entén

    ResponElimina
  10. OK Recepta mus xoco :O)
    Te l'envio sens falta !!!
    Hihihi també és mooolt fàcil de fer.
    La recepta em porta molts bons records...
    Em penso que també la faré aquest cap de setmana
    Ptons

    ResponElimina
  11. Ei, la crema de llimona va ser un èxit. A més em fa tot l'efecte que malgrat el sucre que hi porta (amb la llet condesada) fa pair; és un digestive, com diuen els francesos.
    Gràcies!

    ResponElimina
  12. M'he n'alegro :O)
    Jo el proper cop que la faci hi posaré una làmina de gelatina a veure. Ja et diré ...

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí