dijous, 20 de setembre del 2012

Magdalenes súper ràpides . De Coca de Iogurt, sucre morè i xips de Xocolata

Aquest juny a casa va esclatat una bomba d'aquelles que costen de païr... El cas és que aquest post va quedar-se sense publicar i és una llàstima perque són "magdalenes" súper ràpides i súper fàcils de fer :O).
 
Complicadora professional :O) Això és el que sóc.
Ahir va haver-hi un berenar-cloenda del curs al Club de Rugby. Recollir nens, preparar quelcom dolç en 40 minuts i repartir nens.  No sé perquè no m'ha passat pel cap fer entrepans de pa de motllo i nutella... Serà que he de complicar-me la vida per sistema. Tanoca que sóc.
El cas és que he recorregut a la 'Coca de Iogurt' que tant faig servir: exemple, exemple, exemple :O) És taaaaant fàcil.
Aquest cop simplement he canviat el sucre blanc per sucre moreno i hi he afegit un grapat de perles de xocolata. El resultat bonissíssim!!! I llestes en un tres i no res.
Ingredients:
  • 1 iogurt natural
  • 1 mida de iogurt oli de girasol o d'oliva suau
  • 2 mides de iogurt de sucre moré
  • 3 ous
  • 3 mides de iogurt farina
  • 1 sobre llevat (Royal)
  • Un parell de grapats de perletes de xocolata (opcional)
Preparació:
Preescalfar el forn a 170ºC
Batre el sucre i el ous. Afegir el iogurt, incorporar-lo. Afegir l'oli i incorporar-lo fent moviments envolvents amb l'espàtula.
A banda barrejar la farina i el llevat i incorporar poc a poc a la barreja anterior. Quan sigui ben homogeni afegir-hi les perletes de xocolata (les del Mercadona paguen moooolt la pena. Bona relació qualitat preu)
Preparar les càpsules per a magdalenes i omplir 2/3 de la seva capacitat
Coure de 12 minuts o fins que siguin cuites (pel color. En cas de dubte punxar amb un escuradents)
Requete-nyam !
Jijiji a més de les magdalenes l'objectiu a cercat delícies que ens ofereix la natura...
... M'encanten les flors... als jerros, però sobretot als jardins, les terrasses,els balcons. Aissss
Bon estiu!

3 comentaris:

  1. Em sembla que és el més normal del món complicar-se la vida; sort que existeixen receptes com aquesta, fàcil de fer i de recordar!!

    ResponElimina
  2. Tens un premi al meu bloc! Passa a recollir-lo!


    http://lacuinadaloma.blogspot.com/2012/09/premi-liebster.html

    Petonets!

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí