divendres, 7 de setembre del 2012

Magdalenes de Xips de Xocolata i Nous

Aquesta setmana com molts he tornat a la feina :O) i ahir en tornar a casa vaig trobar que la Juls i la Carla havien fet unes magdalenes boníssimes. Requete-Nyam !!!

La recepta és del llibre "Magdalenas" de Xavier Barriga que va regalar-me l'Anne fa un parell de Nadals. La recepta original és de xips i taronja confitada, però, les nenes l'han substituida per nous.
Ummmm boníssimes amb un té, un got de llet, un café amb llet o un colacao
Ingredients:
  • 125 gr d'ou (2)
  • 175 gr de sucre
  • 60 ml llet
  • 190 ml oli d'oliva suau
  • 21o gr de farina
  • 1 sobre llevat Royal (a la recepta 7 gr impulsor o llevat químic)
  • un polsim de sal
  • 100 gr perles o xips de xocolata
  • un grapat de nous
Preparació:
Batre els ous amb el sucre.
Afegir-hi la llet. Un cop s'hagi incorporat afegir l'oli.
A banda barrejar la farina amb el llevat i la sal. Aleshores anar afegint aquesta mescla de "sòlids" per tandes al bol dels "líquids". Assegurant-nos que s'incorpori bé

Deixa reposar la massa tapada un mínim d'una hora.
Preescalfa el forn a 250º C
Omplir els motllos dues terceres parts (2/3) de la seva capacitat
I coure a 210ºC entre 16 i 18 minuts.
Desenmotllar quan siguin fredes :O)
Olé quina muntanyeta (copete) més requetepreciosa els hi ha quedat. Guapes que són !!!

4 comentaris:

  1. Una recepta de magdalenes per apuntant-me, m'encanta la convinació!!

    ResponElimina
  2. Mica en mica tots anem tornant a la rutina, oi? I quina sort tornar de la feina i trobar aquestes magdalenes tan bones ;)
    Les magdalenes del Xavier Barriga no fallen mai!

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí