Aquesta setmana com molts he tornat a la feina :O) i ahir en tornar a casa vaig trobar que la Juls i la Carla havien fet unes magdalenes boníssimes. Requete-Nyam !!!
La recepta és del llibre "Magdalenas" de Xavier Barriga que va regalar-me l'Anne fa un parell de Nadals. La recepta original és de xips i taronja confitada, però, les nenes l'han substituida per nous.
Ummmm boníssimes amb un té, un got de llet, un café amb llet o un colacao
Ummmm boníssimes amb un té, un got de llet, un café amb llet o un colacao
Ingredients:
- 125 gr d'ou (2)
- 175 gr de sucre
- 60 ml llet
- 190 ml oli d'oliva suau
- 21o gr de farina
- 1 sobre llevat Royal (a la recepta 7 gr impulsor o llevat químic)
- un polsim de sal
- 100 gr perles o xips de xocolata
- un grapat de nous
Batre els ous amb el sucre.
Afegir-hi la llet. Un cop s'hagi incorporat afegir l'oli.
A banda barrejar la farina amb el llevat i la sal. Aleshores anar afegint aquesta mescla de "sòlids" per tandes al bol dels "líquids". Assegurant-nos que s'incorpori bé
Deixa reposar la massa tapada un mínim d'una hora.
Preescalfa el forn a 250º C
Omplir els motllos dues terceres parts (2/3) de la seva capacitat
I coure a 210ºC entre 16 i 18 minuts.
Una recepta de magdalenes per apuntant-me, m'encanta la convinació!!
ResponEliminaEls ho diré a les nenes :O) Merci
EliminaMica en mica tots anem tornant a la rutina, oi? I quina sort tornar de la feina i trobar aquestes magdalenes tan bones ;)
ResponEliminaLes magdalenes del Xavier Barriga no fallen mai!
Realment una temptació!
Elimina