dijous, 3 de maig del 2012

Capricis

Dolços, cupcakes i llaminadures. Betes, botons, teles i fils. Paper, tissores i enganxines: Llibres, contes i poemes... Hi ha tantes coses boniques que m'agraden...
Apa, :O) He aprofitat que he anat a fer un encàrrec per fer una visita de 3 minuts (i no faig broma) a CASA i veure munt de coses noves que paguen molt la pena !!! Mentre el botiguer cercava al magatzem he vist aquest joc de taces amb cupcakes decorats. Súper monos ! El plat 2.49€, la tetera amb taça 6.99€, la taça gran 2.50€ (penso) i la taça petita 1.29€

Ajááááááá cada cop hi ha campanes a més llocs i és que m'agraden Moooooolt (impossible enrecordar-me del preu, provaré de tonar-hi a passar) 
Porta pastís clàssic de 23cm de diametre per 14.99€  Similar al de IKEA, més treballat, mateix preu (euro amunt, euro avall)
M'encanta anquest fanalet. MOLT, molt i moltíííííssim !!!
Í tot i que els colors no són els adients per la meva cuina ... son una cucada aquestes taces. El plat 2.49€, el bol 1.99€ i la taça 0.99€ (penso que la petita)

M'encanta el detall del llaç d'aquest cistell. 
Per acabar, per fer un detallet hi ha aquestes guardioles en forma de bamba per 4.99 € que estàn molt bé. He agafat la Blava per l'Ester i la blanca per la Martina que eren les que més m'agradaven. Yeap :O)

Jiji també m'ha fet gràcia aquesta ronyonera amb eines de jardí pels més menuts 6.99 €

Una abraçada



6 comentaris:

  1. Shopping a tope!!!
    Hi ha botigues on t'ho emportaries tot, oi? A mi em passa amb les papereries, tan plenes de bolis i llibretes de colors :)

    ResponElimina
  2. Siiiiiiiiiiiiii Gemma a les papereries també em passa !!! Elsmpapers, les textures, els colors, els dissenys :O)

    ResponElimina
  3. Però plica on està la botiga aquesta, que m'han entrat ganes de fer una visita de 4 minuts! Em sona, però no caigo... Gracie!!

    ResponElimina
  4. Vull aquestes tassetes però jaaa!

    ResponElimina
  5. :O) Jijiji són mones, eh? Aquí al Vallés està al Centre Comercial Sant Cugat (Eroski)
    Si hi has d'anar millor truca per assegurar-te que en tenen (són les taces amb motius de cupcake del "surtido") Al CC Diagonal també hi ha un CASA

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí