dimarts, 27 de març del 2012

Absolutament Genial !

M'encanten aquets pastissos inspirats en les cotilles de la Maya Hansen que alhora estàn inspirades en el món dels pastissos. Cakes Haute Couture va fer un treball de somni en "reproduir" les cotilles en forma de pastís. 
Fotografia cortesia de Cakes Haute Couture
La cotilla Calippo Corsert va ser la primera peça de la col·lecció de cotilles inspirades en el dolç. Magnífica combinació de verd llima, rosa, blanc i negre. Absolutament genial reproducció comestrible.
Fotografia cortesia de Cakes Haute Couture
Moníssim també aquest (pastís) en blau inspirat en el Cherry Blue Corset.
Realment tinc seriosos dubtes: no sé si m'estimo més la cotilla o el pastís.

2 comentaris:

  1. Són preciosos però els teus no es queden enrere! El primer dia que entrem al teu bloc o com encantats per la màgia d'aquest hem hagut de recòrrer tota la trajectòria del bloc per vewure les maravelloses galetes de nadal i la poma al forn improvisada però boníssima, entre altres. Ens ha agardat molt.

    Al bloc de Esfruita us hem portat una notícia que esperàvem amb candaletes per anunciar-vos. Isma Prados va entregar una cistella de Esfruita.com al guanyador del 4t Concurs de la Festa del Senglar de Sant Aniol de Finestres.

    Podeu veure la notícia a: www.esfruita.com/assessorem/isma-prados-entrega-una-cistella-de-esfruita-al-guanyador-del-4t-concurs-de-la-festa-del-senglar-de-sant-aniol-de-finestres


    Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com

    També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.

    ResponElimina
  2. Esfruita molta sort en la vostra botiga!!! I també moltes gràcies per la visita :O)

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí