dilluns, 23 de maig del 2011

Maduixes amb Nata en cullereta

Amb la calor venen de gust coses fresquetes i aquestes postres són fresquetes i, a més, súper fàcils de fer. Postres a base de maduixa i nata amb una textura que està entre el mouse i la gelatina. 
Ingredients:
  • 750g de maduixes
  • 250g de nata líquida
  • 200g de nata per muntar
  • 100-150g de sucre (7 ó 8 cullerades soperes)
  • 1 sobre (4gr) Agar-agar
Preparació:
El primer es triturar amb el túrmix o la Thermomix les maduixes amb 4 cullerades soperes de sucre.
En un cassó posar la nata líquida i el sucre i posar al foc remenant contínuament. De seguida afegir-hi l'agar-agar i remenar molt bé per tal de repartir-lo completament. Portar a ebullició i coure 1 minut.
Mentre s'atempera montem el brick de Nata per muntar. 
Abocar la nata cuita (+agar+sucre) a les maduixes licuades i remenar bé. Finalment afegir-hi la nata muntada.
Posar al motllo de silicona (flaneres, plum cake, bund cake...) Jo avui a les semi-esferes i posar a la nevera per que qualli. En tres hores estarà perfecte.
Desemmotllar al moment de servir, decorar al gust i servir fresc

4 comentaris:

  1. Mmm... maduixes i fresquet, unes postres molt adequades a la temporada que estem. Tenen l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  2. Mima, jo m'apunto a aquesta mousse de maduixes en cullera!!! ;) Una mousse ben refrescant és el que ve més de gust!
    Petons!

    ResponElimina
  3. Ei, molt sabrós i fresquet per ara, donç sí, està en aquest semafor de La Floresta del que parles, devant de La Picola Cuccina italiana i abans de passar la super-casa de fusta.
    Un petonet igual ens trobem algún dia al aquest triangle d'or.

    ResponElimina
  4. Gemma, si, per aquest dies de calor el millor són les postres fresquetes: mouses, cremes i batuts.

    Mercè, he de confessar que com m'agraden més és al natural, potser amb sucre i suc de taronja :O)

    Cris: Hi aniré :O) segur, segur. Ja et diré!

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí