divendres, 27 de maig del 2011

Vestim-nos de dolç

Si voleu donar-vos un caprici o heu de fer un regal llaminer de 0 calories. Hi ha aquests anells, i d'altra bisuteria, súper cuca, que poden ser una bona opció: divertida, original i ben dolça. 
Aquest de d'alt els he trovata  La Boîte à couture Vegeu-ne un en detall a continuació:

D'altra banda la mestressa de Victoria's Cakes en fa de fimo i podeu trovar-los a través de la pàgina del facebook Cakes to dress
Bon cap de setmana !!!

dilluns, 23 de maig del 2011

Maduixes amb Nata en cullereta

Amb la calor venen de gust coses fresquetes i aquestes postres són fresquetes i, a més, súper fàcils de fer. Postres a base de maduixa i nata amb una textura que està entre el mouse i la gelatina. 
Ingredients:
  • 750g de maduixes
  • 250g de nata líquida
  • 200g de nata per muntar
  • 100-150g de sucre (7 ó 8 cullerades soperes)
  • 1 sobre (4gr) Agar-agar
Preparació:
El primer es triturar amb el túrmix o la Thermomix les maduixes amb 4 cullerades soperes de sucre.
En un cassó posar la nata líquida i el sucre i posar al foc remenant contínuament. De seguida afegir-hi l'agar-agar i remenar molt bé per tal de repartir-lo completament. Portar a ebullició i coure 1 minut.
Mentre s'atempera montem el brick de Nata per muntar. 
Abocar la nata cuita (+agar+sucre) a les maduixes licuades i remenar bé. Finalment afegir-hi la nata muntada.
Posar al motllo de silicona (flaneres, plum cake, bund cake...) Jo avui a les semi-esferes i posar a la nevera per que qualli. En tres hores estarà perfecte.
Desemmotllar al moment de servir, decorar al gust i servir fresc

divendres, 20 de maig del 2011

Jardí

Hi ha tantes coses a fer, tantes coses amb les que gaudir que sovint sento que el dia no te prous hores i el temps se m'escapa.
El Jj i jo hem estat molt i molt enfeinats reconstruïnt el jardí que d'ençà la sequera del 2008, la ventada del 2009 i la nevada i unes obres de façana (que requerien bastida a tota la casa) el 2010 havien deixat erm i desolador. 
Després de  la feinada de netejar, cavar, preparar, adobar i nivellar plantem i en 6 dies, màgicament, d'un dia per l'altre, ha aparegut  borrisol  de gespa aquí i allà. Gespa d'un verd-vida inigualable!
Per acabar d'arrodonir la sensació de salut, natura i vida, la Mari, la veïna del davant, ens ha portat una bossa amb aquestes magnífiques cireres.
M'ha dit que recordava els nens enfilats a l'arbre (que ja no tenim) collint cireres i que ha pensat que ens agradaríen. El seu gest m'ha tocat el cor, ho confesso. I m'ha recordat com n'és d'importat cuidar-nos uns als altres encara que sigui amb petits gestos com aquest.