A finals d'estiu el Marc i la Lluïsa van convidar-nos a dinar i de postres volia portar quelcom apte per a tots :O) Un cop més vaig fer el meu bescuit d'ametlla que de moment és la recepta apte per a celíacs que més èxit té entre tothom.
Va ser una ocasió ideal per a experimentar amb el 'Real fruit fondant'. Aquest fondant no és el fondant americà (el que s'ha d'extendre amb el curró per cobrir i decorar pastissos) sinó que és una glassa. En realitat bé en format polvo i depenent de si vols fer-lo servir com a cobertura de galeta, com a topping o com a farcit... s'ha de preparar d'una o altre manera.
La presentació no va quedar tant acurada com m'hagués agradat però...
Va ser una ocasió ideal per a experimentar amb el 'Real fruit fondant'. Aquest fondant no és el fondant americà (el que s'ha d'extendre amb el curró per cobrir i decorar pastissos) sinó que és una glassa. En realitat bé en format polvo i depenent de si vols fer-lo servir com a cobertura de galeta, com a topping o com a farcit... s'ha de preparar d'una o altre manera.
La presentació no va quedar tant acurada com m'hagués agradat però...
...la combinació del bescuit lleuger, el farcit fresc amb gust a gerds i el merengue era boníssima!!!
Qualsevol pà de pessic o bescuit pot servir ben farcit amb quelcom humit i cremós.
Per preparar el meu bescuit d'ametlla vegeu aquí.
Ingredients i preparació del farcit:
- 1 sobre - 150gr de real fruit fondant amb gust a gerds
- 3 cullaradetes (mida café) d'aigua calenta
- 75 gr mantega tova sense sal
- 100 g de clares d'ou (aprox.3 clares) preferiblement pasteuritzades
- 200 g de sucre glass
Montatge:
Amb un nivellador i un bon ganivet de serra (com el del pà) laminar el bescuit i farcir-lo amb la crema de gerds. Posar-hi la tapa.
Recobrir la part superior amb el merenge i assecar uns minuts al forn a 90º amb la porta mig oberta.
Decorar al gust.
No coneixia gens aquest fondant en pols amb gust de gerds... on el compres?
ResponEliminaHa de quedar boníssim i molt més lleuger que el típic farcit a base de nata o de trufa.
Boníssim!
¿Es el mismo glassé-royal de los petit fours del sábado? Estaban deliciosos
ResponEliminaLaurita
Gemma l'he comprat en línea. Ara t'escric i t'explico :O)
ResponEliminaLaurita: el mismo! soló que para los petits lo use en modo icing. Nos vemos luego.