Les boles de pastís (cake balls) queden molt divertides i han agradat, i molt, a tothom. La veritat no les tenia totes... jijiji... però el blau barrufet ha estat un èxit total!!!
He fet versió normal (tenia pastís de xocolata congelat) i versió sense gluten (amb unes magdalenes comprades aptes per a celíacs)
Ingrediets:
- Bescuits.
- Frosting vainilla (El sense gluten, Cherrybrook Kitchen Vanilla frosting mix, a El mundo de la reposteria, Club cocina...)
- Candy Melts (També pot ser xocolata de cobertura. A Chocolat Factory n'hi ha de de colors i sabors. A més també tenen xocolates vàries sense gluten)
Preparació:
1. Esmicolar el pastís amb les mans, fregant un bocí envers un altre, o com jo ratllant-lo :O)
2. Afegir el frosting o la crema de formatge. Barrejar fins que quedi una mescla homogènia.
3. Fer boletes mida panellet petit. El més còmode i fàcil és fer dos xurros, trocejar-los i aleshores fer les boletes amb les porcions.
A algunes boletes els he donat forma de cor amb un tallador de galeta. Donar-los la forma així ha estat súper fàcil, han quedat de la mateixa mida, i eren una cucada.
Posar les boles a refredar uns 10 minuts, mentre preparem el caramel.
Posar les boles a refredar uns 10 minuts, mentre preparem el caramel.
4. Fondre els Candy Melts o la xocolata al bany Maria o bé al microones amb molt de compte. Millor a intervals de 10 segons. Remenant per tal que es fongui i sobretot que no és cremi. Si s'escalfa massa, quan es refredi, agafarà un to blanquinós.
5.- Deixar refredar un xic el caramel i procedir a recobrir les boletes com es pugui :O) i amb cura. Auchi! jo em vaig cremar.
Observacions:Recobrir cake pops és més fàcil que no pas recobrir les boles. En tot cas tornaré a provar de fer-ne aviat, potser per l'aniversari de la Carla, a veure si se m'acut quelcom.
Interessant afegir unes culleradetes d'oli de girasol al Candy Melt, ho vaig fer per les carbassetes i va anar de fàbula. No sé perqué no m'he enrecordat.
¡Que chulas! Parecen trufas ¿verdad?
ResponEliminaLaurita
Aja. Besos
ResponEliminaOH YUM! They look so delicious!!!
ResponEliminaOh yeah, yummy yummy
ResponEliminaThanks
ei guapa!! m'encanta el teu blog! sóc la mariona miron. Tinc una pregunteta Intentaré fer uns cake pops en forma de bolet per al primer aniversari del Lluc, el meu fill. La meva pregunta és si puc cobrir-ho amb xocolata normal o ha de ser d'algun tipus de xocolata concreta. Havia pensat fer-ho en xocolata blanca i després fer la part vermella amb la mateixa xoco tenyida de vermell, què penses?
ResponEliminaTambé tinc una altre pregunta,ejejeje. Vull fer unes galetes (també en forma de bolets )per regalar als invitats. per decorar-les la millor cobertura és la de nuves no? el problema és on comprar les nuves blanques, tu ho saps?
gràcies per tot!!!
mariona
Ei Mariona quina ilu :O)
ResponEliminaDe poder pots fer-ho, però hauràs de temperar la xocolata, tenir paciència i si cal (segur) recobrir més d'un cop. En tot cas fes la prova abans a veure que tal
Els Candy Melts s'aixugen de seguida. .
Pots trobar núbols blancs al Mundo de la Reposteria, al Mercadona i a l'Alcampo (de vegades) Lidl (nomès quan fan la setmana Americana)Jo de tu, però, les faria amb icing. A Fabulous Baking tenen el de Wilton ja preparat. Abans el tenien també a Reposteria. Faig una cerca i et dic.