Aquestes pastes de té son perfectes. Tot i que he provat altres receptes, com aquesta cap! És una recepta d'aquelles bàsiques que accepten molt bé les modificacions i esdevenen multi ús.
Ingredients:
- 1 tassa mantega pomada
- 2/3 de tassa de sucre blanc
- 1 ou lleugerament batut
- 2 i 1/2 tasses de farina
- 1/2 culleradeta de cafè de sal
- 1 culleradeta de cafè d'extracte de vainilla o bé un rajolí de vainilla líquida
- Melmelada
- Sucre glas
Preparació:
Barrejar la mantega pomada amb el sucre i afegir l'ou. (també la vainilla si és líquida)
Barrejar la mantega pomada amb el sucre i afegir l'ou. (també la vainilla si és líquida)
Aleshores afegir la farina, la sal i, si és el cas, la vainilla en pols. Pastar bé.
Deixar reposar a la nevera d'1 a 3 hores.
Estendre, tallar i coure al forn, preescalfat, de 8 a 10 minuts a 170ºC
Per les farcides calen dos galetes per unitat. Preferiblement la de d'alt amb finestra.
Posar la melmelada. Ensucrar les tapes amb sucre llustre o glas i muntar.
Encapsar per regalar o emplatar per servir ! Normalment duplico les mides i així en tinc forces per anar repartint :o) N'he portat a la feina per celebrar el meu aniversari, li he regalat unes poques a mon germà que era a l'hospital i m'he nan quedat per fer un cafè amb els pares ...
Quin disseny!! Tant de les postres com del bloc. Felicitats! No sabia que ja estaves en marxa.
ResponEliminaEster