divendres, 6 de setembre del 2013

Pastís de Plàtan i Maduixa

A la primavera, vàrem prepara aquest deliciós pastís de nata i maduixes!! Any rera any el preparem, i està tan bó, que mai no en queda ni un tros!!!
L'ingredient secret? el que dona un toc extra, deliciós: les rodanxes de plàtan entre capa i capa de bescuit!! nyam nyam...
Per al bescuit hem utilitzat aquesta recepta de pa de pessic amb iogurt (amb pas a pas i moooolt fàcil de fer)
Pel farcit hem utilitzat almíbar (per humitejar el bescuit i que no quedi sec) una bona melmelada de maduixa,  plàtan madur (no passat) a rodanxes ben primes,  maduixes trocejades i per últim nata muntada amb sucre glass tamissat al gust!! uuummmmmhhhhh... Quina gana em fa venir!!!
Aquest cop hi hem posat una capa de nata que li dona el súper toc extra...
Un truquillo: ... a  l'hora de seccionar el pastís posem escuradents a cada secció, de manera que ens queda una guía que caldrà aliniar verticalment quant tornem a montar les capes :0)


Tatatachan tachan!! Una pasada de pastís!! Nomès queda decorar amb natamaduixes !!! nyami nyami...

Llest per menjar.

Val a dir que aquest tipus de passtís sempre té un èxit espectacular.
Gaudiu-lo amb els vostres !!!

Juls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí