Amb la calor venen de gust coses fresquetes i aquestes postres són fresquetes i, a més, súper fàcils de fer. Postres a base de maduixa i nata amb una textura que està entre el mouse i la gelatina.
Ingredients:- 750g de maduixes
- 250g de nata líquida
- 200g de nata per muntar
- 100-150g de sucre (7 ó 8 cullerades soperes)
- 1 sobre (4gr) Agar-agar
El primer es triturar amb el túrmix o la Thermomix les maduixes amb 4 cullerades soperes de sucre.
En un cassó posar la nata líquida i el sucre i posar al foc remenant contínuament. De seguida afegir-hi l'agar-agar i remenar molt bé per tal de repartir-lo completament. Portar a ebullició i coure 1 minut.
Mentre s'atempera montem el brick de Nata per muntar.
Abocar la nata cuita (+agar+sucre) a les maduixes licuades i remenar bé. Finalment afegir-hi la nata muntada.
Posar al motllo de silicona (flaneres, plum cake, bund cake...) Jo avui a les semi-esferes i posar a la nevera per que qualli. En tres hores estarà perfecte.
Desemmotllar al moment de servir, decorar al gust i servir fresc
Mmm... maduixes i fresquet, unes postres molt adequades a la temporada que estem. Tenen l'èxit assegurat!
ResponEliminaMima, jo m'apunto a aquesta mousse de maduixes en cullera!!! ;) Una mousse ben refrescant és el que ve més de gust!
ResponEliminaPetons!
Ei, molt sabrós i fresquet per ara, donç sí, està en aquest semafor de La Floresta del que parles, devant de La Picola Cuccina italiana i abans de passar la super-casa de fusta.
ResponEliminaUn petonet igual ens trobem algún dia al aquest triangle d'or.
Gemma, si, per aquest dies de calor el millor són les postres fresquetes: mouses, cremes i batuts.
ResponEliminaMercè, he de confessar que com m'agraden més és al natural, potser amb sucre i suc de taronja :O)
Cris: Hi aniré :O) segur, segur. Ja et diré!