Aquest bescuit sense gluten queda genial !!!
Fa moooolt que el tinc pendent de penjar, però sense foto queda una entrada trista.
Yijaaaaa Poc a poc vaig trovant el punt a fer cosetes per als cèliacs. .
Ingredients:
- 4 ous
- 130 gr de sucre
- 1 iogurt natural (si es desitja pot ser grec)
- 1 mida d'oli (uns 90ml)
- 220 gr de farina Que seràn 180 gr de farina sense gluten + 40gr de farina d'arroç
- 1 sobre de llevat
Batre els ous i el sucre fins que blanquejin. Afegir el iogurt i incorporar-lo. Afegir els ous (un a un) batent amb suavitat.
Barrejar el llevat amb la farina i incorporar a la massa amb moviments envolvents fins que la massa resultant sigui suau, homogènia i bombolleji.
Preparació amb Thermomix:
Posar al got el ous i el sucre: 1 minut a 90º a velocitat 4.
Afegir els iogurt i l'oli i barrejar uns segons també a velovitat 4.
Finalment afegir la farina i el llevat i barrejar 5 segons a velocitat 6
Cocció:
Coure al forn preescalfat entre 160 i 180ºC
Observacions:
Si es desitja es pot afegir la pela ratllada d'un cítric (llimona o taronja) per aromatitzar. O bé posar-hi una culleradeta d'alguna essència com ara de vainilla.
Un cop cuit es pot 'pintar' amb ou, empolsinar amb sucre i pinyons i gratinar suau uns minuts.